Användarnamn:

Lösenord:

2016-05-10
Nu har värmen äntligen kommit. Vårt arbete med kroppen är avslutat och vi har nu börjat arbeta med vår härliga natur. Talat om naturen och lärt oss om växternas livscykel, vår fotosyntes samt växternas delar och olika arter.

2016-04-06
Nu äntligen börjar våren komma till oss, vi har ätit vårt första mellanmål ute och njutit av solen som vi hälsar välkommen med öppna armar. Just nu arbetar vi med kroppen och skolbarnen gör sina egna böcker. Talar om våra fem sinnen och barnen får utforska alla sina sinnen genom olika experiment tillsammans.

2015-10-31
Hösten går åt sitt slut och vi välkomnar vintern med öppna armar. Vi har arbetat mycket med språket utifrån barnens intresse och utforskande i den pedagogiska verksamheten, vårt montessori material, rim och ramsor. Vi har även uppmärksammat FN-dagen där vi talat om alla barnsrätt. Under höstens sista vecka har fokus legat på att tillverka halloween pyssel och veckan avslutades med en spökfest.

Design och underhåll av Forma Consulting